Chokladmousse

6-8 stycken

Ingredienser:
Mörk chokladmousse
3 dl grädde
90 g mörk choklad
2 gelatinblad

Mjölkcholkadmousse
3 dl grädde
120 g mjölkchoklad
2 gelatinblad

Vit chokladmousse
3 dl grädde
120 g vit choklad
2 gelatinblad

Gör så här:
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Börja med den mörka chokladmoussen. Hacka chokladen fint. Vispa 2 dl av grädden. Koka upp 1 dl grädde på spisen och häll i den hackade chokladen. Ta upp två av gelatinbladen och lägg i grädden så de smälter. Vispa försiktigt ihop grädden med chokladen och häll i en form med löstagbar kant. Ställ i frysen och låt stelna lite innan du häller i nästa omgång. Upprepa med mjölkchoklad och därefter vit choklad. Låt stå i frysen tills den ska serveras. Den tinar i kylen på ett par timmar.