Fyllda kycklingfiléer

2 portioner

Ingredienser:
4 kycklingfiléer
1-2 vitlöksklyftor, delade
salt och peppar
olja
soja, och pressad citron, till pensling

Fyllning och servering:
200 g fetaost, finfördelad
10 svarta oliver
10 gröna oliver, utan kärnor, hackade
1 gul lök, liten, finhackad
1-2 msk persilja, hackad

Ugnstemperatur:
175°

Gör så här:
Blanda alla ingredienser till fyllningen. Skär en ficka för fetaostblandningen i varje filé. Lägg en sked fyllning i varje ficka och bind ihop med bomullssnöre. Lägg köttet i en smord ugnsform, gnid med vitlök och pensla med en blandning av olja,soja och citron. Stek i ugnen på 175° i ca 40 minuter och pensla ytterligare en gång under stektiden. Servera med lättkokta primörer, som färskpotatis, sockerärter, salladslök, morötter och rädisor. Bjud resterande fetaostblandning till.