Kycklinglever
med fullkorns-
bulgur

4 portioner

Ingredienser:
4 portioner fullkornsbulgur
500 g kycklinglever
200 g champinjoner
1 purjolök
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
4 dl hönsbuljong
1 tsk soja
2 msk brun maizenaredning
1 dl persilja
1 kg morötter

Gör så här:
Tina kycklinglevern om den är fryst. Dela den i mindre bitar. Skölj svamp och purjolök. Skär svampen i halvor och skriva purjolöken. Hetta upp oljan i en stekpanna. Bryn levern och tillsätt sedan svamp och purjolöke. Fortsätt att steka i några minuter. Krydda med salt och peppar. Tillsätt hönsbuljong och soja och koka i ca 5 minuter. Rör ner maizenaredning och koka 1 minut. Skölj och hacka persilja och strö den över. Servera med fullkornsbulgur och rårivna morötter.