Kyckling och svamp i paket

2 portioner

Ingredienser:
2 kycklingfiléer ā 200 g
1 handfull torkad karljohanssvamp
250 blandad svamp (t.ex. ostronskivling, skogschampinjon, shiitake, portobello), grovhackad
1 stort vinglas vitt vin
3 stora klickar smör
1 handfull färsk timjan
2 vitlöksklyftor, skalade och skivade
salt och nymalen svartpeppar

Ugnstemperatur:
225°

Gör så här:
Riv av 2 ark ugnsfolie ā ca 40 cm och lägg dem ovanpå varandra i en långpanna. Förslut tre av sidorna, låt den fjärde vara öppen. Värm ugnen till 225°. Blanda alla ingredienserna i en skål, även kycklingen. Salta och peppra. Häll allt i paketet, förslut den fjärde sidan och värm upp långpannan på en het spisplatta i 1 min. Ugnsbaka sedan mitt i ugnen i 25 min. Lägg paketet på ett stort stekfat och öppna det vid bordet.