Ostfyllda kycklingfiléer med bacon

4 portioner

Ingredienser:
6 kycklingfiléer
12-18 skivor bacon
2 msk färskost
1 msk crème fraiche
1 tsk riven parmesanost
½ tsk torkad rosmarin
½ tsk torkad salvia
½ tsk torkad timjan
1 krm vitlökspulver
100 g färska, skivade kantareller
100 g färska, skivade champinjoner
100 g färsk, skivad sopp (karl-johan svamp)
1 dl matlagningsgrädde

Ugnstemperatur:
200°

Gör så här:
Blanda färskost, crème fraiche, parmesan och kryddor till en kräm. Snitta filéerna på längden så att de kan öppnas helt. Lägg en klick av ost- och kryddkrämen mitt på, vik ihop och snurra ett par skivor bacon om för att hålla ihop den. Stek i stekpanna ett par minuter på var sida för att få fin färg. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form, bred ut svampen runt om, häll över matlagningsgrädde och baka i ugnen på 200° ca 45-60 minuter. Servera med färskpotatis eller ris.