Mammas fina gös

2-4 portioner

Ingredienser:
ca 600 g gösfilé
1 påse (75 g) Sweet Chili-marinad
½ msk margarin
¼ röd paprika
2 scharlottenlökar
2 msk kapris
2 ½ dl mellangrädde
1-2 msk hackad dill
salt

Gör så här:
Skär bort de små vassa benen längs me fisken. Dela filéerna i lagom stora bitar och lägg dem i marinaden och låt dra minst 1 timme. Skär paprikan i fina tunna tärningar. Skala och hacka scharlottenlökarna. Lägg margarinet i en stekpanna och låt det brynas. Ta upp fisken och låt den rinna av en aning innann den läggs i pannan. Spara marinaden. Stek fisken 2-3 minuter på varje sida. Tillsätt den hackade paprikan och löken samt kaprisen när någon minut av stektiden återstår.Ta upp fiskbitarna. Häll grädden och den sparade marinaden över grönsakerna i stekpannan. Smaksätt med lite salt om det behövs. Låt såsen koka ihop en aning tills den är något krämig. Lägg i fisken och strö över dillen och låt allsammans bli genomvarmt. Servera direkt med kokt potatis, hyvlad gurka och citronskivor.