Key Lime Pie
|
Gör så här:
Botten:
Krossa kexen (lättast i plastpåse) och blanda med socker.
Smält margarinet och blanda det med kexsmulorna.
Lägg ett bakplåtspapper i en form med löstagbara sidor.
Häll i kex blandningen och tryck den mot bottnen.
Grädda i ca 12 minuter.
Fyllning:? Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten. Pressa limefrukterna. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa grädden. Vispa äggulorna och sockret. Smält gelatinen och tillsätt limejuicen. Rör ner det i äggule blandningen. Blanda i äggviteskummet försiktigt. Blanda i vispgrädden försiktigt. Häll ner fyllningen i formen (ovanpå den kalla bottnen). Täck formen med plast eller folie och sätt den i kylskåpet i minst 2 timmar. Lossa försiktigt pajen ur formen. Dekorera med spritsad grädde och hackad choklad.