Pinocciotårta

1 stycken

Ingredienser:
1 ¼ dl strösocker
100 g smör
3 st äggulor
1 3/4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
4 msk mjölk
½ tsk vaniljsocker
3 äggvitor
1 ½ dl strösocker
½ tsk vanilj

Fyllning:
3 dl vispgrädde
Blandad färsk frukt
eller 1 burk cocktailfrukt

Ugnstemperatur:
150°

Gör så här:
Rör strösocker och smör vitt, sedan blandas äggulorna i en i taget. Blanda övriga ingredienser med äggblandningen. Bred ut smeten på väl smord plåt eller bakplåtspapper. Vispa vitorna till hårt skum och tillsätt sockret lite i taget, smaksätt med vanilj. Hacka 50-75 g nötter och strö över marängen när den är utbredd över äggsockersmeten. Grädda i 150° ca 30 min på fals 1. Dela kakan på mitten när den kallnat. Vispa grädde och bred på den ena delen lägg på frukten och lägg sedan den andra delen uppe på.