Buppies vaniljhorn

40-60 stycken

Ingredienser:
250 g mjöl
150 g smör
80 g florsocker
150 g malen mandel
2 äggulor
1 krm salt
1 ½ tsk vaniljsocker

Att vända kakorna i:
1 dl florsocker
1 tsk vailjsocker

Ugnstemperatur:
200°

Gör så här:
Arbeta ihop allt och forma till en bulle. Lägg på fat, plasta in tätt runt degen och ställ kallt i några timmar. Dela i 4 delar. Rulla ut till ca 5 cm tjocka strängar. Skär av ca 1/2 cm tjock skiva. Gör en boll och forma till horn/bomerang och lägg på plåtar med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200° tills de fått färg, ca 10 minuter. Rulla de heta hornen i florsocker blandat med vaniljsocker.

Förvara i plåtburk och låt de "mogna" i minst 14 dagar.