Champinjonpaj

6 portioner

Ingredienser:
1 ½ dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
75 g margarin
100 g kesella
200 g champinjoner
2 klyftor vitlök
1 ägg
500 g keso
1 dl riven ost
margarin
salt och peppar

Ugnstemperatur:
200°

Gör så här:
Värm ugnen till 200°. Lägg mjölet i en skål och smula margarinet i mjölet till en grynig massa. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform ca 25 cm i diameter. Nagga den och låt stå kallt i 15 minuter. Förgrädda i 15 minuter. Skiva och fräs champinjonerna i margarin och pressad vitlök tills vattnet kokat in. Blanda ägg, keso, ost, salt och peppar. Lägg champinjonerna i pajskalet och täck med kesoblandningen. Grädda i ugn 200° ca 30 minuter.