Buppies chokladpaj

1 styck

Ingredienser:
Pajdegen:
100 g smör
2 ½ dl vetemjöl
2 msk socker
1 msk vatten

Fyllning:
3 ägg
1 ¼ dl socker
½ dl kakao
2 dl vispgrädde
250 g Kesella
2 msk vetemjöl
2-3 msk florsocker

Ugnstemperatur:
200°

Gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Hacka ihop smör, mjöl och socker. Häll i vattnet och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en form med löstagbar botten, ca 23 cm i diameter. Låt formen stå i kylen ca 30 min. Nagga med en gaffel. Förgrädda pajen ca 10 min. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa i kakao, grädde, Kesella och mjöl. Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min. Låt pajen kallna och sikta över florsocker.