Varm smörgåstårta

4 portioner

Ingredienser:
2 st stora polarkakor
3 dl gräddfil
1 purjolök
1 ask bredbar leverpastej
2 hg rökt skinka
1 stor burk skivade champinjoner
1 stor grön paprika
3-4 tomater
paprikapulver
vitlök
ev peppar
riven eller hyvlad ost

Ugnstemperatur:
175°

Gör så här:
Strimla purjon och hacka 4-5 vitlöksklyftor och bryn dem i lite smör. Krydda med paprikapulver, gärna stark sådan. Bryn även svampen. Blanda purjon med gräddfil och leverpastejen till en smet. Lägg ihop två halvor av polarkakan på en smord plåt och bred på hälften av smeten. Strö tärnad skinka och den stekta svampen över. Lägg på två brödhalvor till med skarven i motsatt riktning. Bred på resten av smeten. Lägg på skivad paprika och tomat. Täck allt med ett ordentligt lager av ost. Gratinera i 175º övervärme i ca 30 minuter. Vill du ha mer färg kan du slå över till grill sista fem minuterna.